Bestuur 2020-2021

Bestuur 2020-2021 “I Mangioni”

Praeses: Thijs Spin

Ab Actis: Maria Zuijdwijk

Quaestor: Daan Kessens

Het bestuur stelt zich voor!

Mijn naam is Thijs Spin, 23 jaar oud en ik ben een vierdejaarsstudent aan de Universiteit Leiden. Voor dit nieuwe academische jaar zal ik de rol vervullen van de nieuwe presidente van onze prachtige studievereniging! Mijn grote passie is het oude Rome, kunst en natuurlijk koken! Dus naast mijn taak als praeses om te zorgen dat niet alles in het honderd loopt maak ik mij ook nuttig voor de handige kooktips. Afkomstig uit het mooie Twente maar met een liefde voor Italië wil ik samen met jullie, ondanks de huidige omstandigheden, er een mooi studiejaar van maken. Ik kijk uit naar de leuke borrels en pizza-avonden die we gaan organiseren en ik hoop natuurlijk jullie allemaal snel te zien!
Ik ben Maria, 22 jaar oud, derdejaarsstudente Italiaanse taal en cultuur en dit jaar zal ik de functie van secretaris vervullen. Ik houd de notulen bij tijdens de vergaderingen en als je ons een mailtje stuurt, dan zal ik meestal degene zijn van wie je antwoord krijgt. Daarnaast ben ik komend jaar weer lid van de Occhio!-commissie, die ervoor zorgt dat ons eigen magazine van LTC vier kier per jaar uitkomt. Ik hoop dat we komend collegejaar, ondanks de lastige tijd waarin we ons bevinden, weer veel leuke activiteiten kunnen organiseren met de vereniging!
Ik ben Daan, 23 jaar en zit nu in het laatste jaar van de bachelor Italiaans. Dit jaar zal ik opnieuw de functie van penningmeester op me nemen. Ik zal me bezig houden met het verwerken van de contributies, het werven van sponsors en het maken van begrotingen voor onze activiteiten. Naast mijn passie voor Italië doe ik ook aan drummen en sloof ik me graag uit in de keuken. In februari wil ik beginnen aan de Italian track van de master Linguistics, dus dan zullen we elkaar wat minder snel in college tegenkomen, maar dat maken we weer goed tijdens de borrels en pizza-avonden!