- Dit evenement is voorbij.
Buon Appetito! Lezing 2
6 april 2021 @ 17:00 - 18:30
Aangezien onze bestuursnaam ‘I Mangioni’ is, hebben we besloten om een aantal lezingen te organiseren waarin we de invloed van de Italiaanse keuken over de wereld, haar populariteit en de authenticiteit van bekende gerechten bespreken. De tweede lezing zal gehouden worden door Antonella Barbella.
La cucina regionale | Antonella Barbella
Antonella Barbella, afkomstig uit Abruzzo, woont al een tijd in Nederland en heeft van haar passie haar werk gemaakt. Ze geeft dan ook diverse cursussen over de Italiaanse keuken en werkt zelfs als personal chef. Tijdens haar lezing zal ze het hebben over de regionale keuken en hoe deze past in het beeld van de Italiaanse keuken.
——————————————————————————————
De tweede lezing van de serie ‘Buon Appetito!’ vindt plaats op dinsdag 6 april om 17.00 uur en zal plaats vinden via Zoom. De lezing is open voor iedereen die geïnteresseerd is en zal in het Engels gehouden worden. Aanmelden kan via het onderstaande formulier.