Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Receptenwedstrijd

1 april - 31 mei

Denk jij een heerlijk Italiaanse recept te kennen, dat je absoluut wil delen met je medestudenten? Dan is nu je kans bij de jaarlijkse receptenwedstrijd! Dit jaar heeft de wedstrijd de naam: ‘Mangia che ti passa!” Kies dus vooral iets wat jij lekker vindt en graag met iedereen zou willen delen. Wat is precies de bedoeling? De gehele maand april en mei hebben jullie de tijd om je eigen favoriete recept op te sturen naar dit emailadres. Naast een geschreven recept zou je natuurlijk ook een filmpje kunnen maken waarin je het gerecht maakt. Stuur het in ieder geval voor het einde van de maand naar activiteiten@letrecorone.nl!
De recepten en filmpjes worden dan samengebundeld en jullie zullen deze per mail ontvangen. De receptenbundel wordt ook op de website gezet zodat iedereen er van kan genieten! In mei kunnen jullie stemmen wie het lekkerste recept heeft. Hoe het stemmen precies werkt, zal eind april worden uitgelegd.
De winnaar krijgt, naast natuurlijk onze bewondering en eeuwige roem, ook nog een prijs maar die willen we nog even geheim houden. Het maken van een filmpje is natuurlijk niet verplicht, maar als je extra stemmen wilt binnenhalen, dan is dat wel de beste manier!
We zijn heel benieuwd naar jullie recepten!
Jullie kunnen dit template gebruiken voor de recepten: Recept template

Gegevens

Begin:
1 april
Einde:
31 mei