Open Dag Universiteit

Meer ontdekken over je favoriete studies, studenten spreken, docenten ontmoeten, sfeer proeven in de stad. Dat, en meer, kan tijdens onze Open Dag op zaterdag 22 februari. Heb je nog

LTC’s Got Talent

Rockcafé Lazarus

Donderdag 27 februari is het weer zover: LTC’s Got Talent, de talentenshow van Le Tre Corone! Of je nu de sterren van de hemel zingt, de lastigste danspasjes onder de

Aperitivo

Op vrijdag 6 maart organiseert LTC een aperitivo waarbij onze studenten kennis kunnen maken met de deelnemers van de pre-classes die onze opleiding dit jaar aanbiedt! Neem je lekkerste Italiaanse

Facultaire Boekenmarkt

Van Wijkplaats

It's time again for the annual faculty bookmarket! On the tenth of march hunderds of books await you at the Koffiekamer Zuid (van Wijkplaats)! Come take a look and choose

Studiesessie

Eyckhof 4 0.06 Leiden

Bijna klaar voor Taalvaardigheid 1C? Of toch nog twijfels over hoe die passato remoto ook alweer werkte? En wat moest je nou weten voor Romaanse Taalkunde? Kom woensdag 11 maart

Faculteitssymposium

Lipsius Cleveringaplaats 1, Leiden, Nederland

This year’s symposium is all about music. The sounds and melodies ring through past and present. More than two thousand years ago, Plato argued that music gives soul to the

LTC Excursie Rijksmuseum

Op vrijdag 17 april willen wij jullie uitnodigen om met ons de tentoonstelling van Caravaggio-Bernini te bezoeken in het Rijksmuseum. We zijn nog druk bezig met het organiseren van deze activiteit dus

Nacht van Rome

Op zaterdag 18 april is het weer zover: de Nacht van Rome. Op deze avond zullen mensen uit heel het land - en daarbuiten - samenkomen uit liefde voor de Eeuwige

Pubquiz Romans vs Germans

Deze donderdag is het tijd voor de (online) Pubquiz van het jaar! Zijn jullie klaar voor de strijd tussen de Romaanse en Germaanse talen? Sprokkel je team bij elkaar en

World Pasta Day

Op het eerste 'World Pasta Congres' op 25 oktober 1995 in Rome werd besloten om een jaarlijks terugkerende dag rondom pasta te organiseren. Pasta wordt gezien als een uniek en