Buon Appetito! Lezing 2
Aangezien onze bestuursnaam ‘I Mangioni’ is, hebben we besloten om een aantal lezingen te organiseren waarin we de invloed van de Italiaanse keuken over de wereld, haar populariteit en de …
Lezione Lingue di minoranza nell’Italia meridionale
Il giorno 15 aprile 2021 (10:00-11:00) Norma Schifano (Univ. di Birmingham) terrà un seminario inerente alle lingue di minoranza nel Meridione d’Italia. Il titolo della comunicazione è Il ruolo del …
Kookworkshop
Als student Italiaans kan je natuurlijk nooit genoeg krijgen van lekker eten en daarom hebben we donderdag 15 april om 18:00 uur een uitdagende, maar natuurlijk ook gezellige Cook-Along georganiseerd! …
Pubquiz Battle of the Languages
De talenstudieverenigingen hebben de handen weer eens bijeen geslagen voor een nieuwe pubquiz! Deze keer gaan de rondes wat meer over algemene kennis, dus meld je snel aan! Aanmelden kan …
Book Club: Dacia Maraini
Club di lettura “Autrici del Novecento” Dacia Maraini, ‘Buio’ con Carmen Van den Bergh Sabato 24 aprile parleremo insieme del libro “Buio” di Dacia Maraini. Il book club è interattivo, …
Tandem Talks IT-NL
Pronti per un'esperienza utile e divertente per migliorare il vostro livello di lingua? Giovedì 29 aprile alle ore 18 questo Tandem linguistico vi offrirà l'opportunità di praticare l'Italiano e il …
Faculteitssymposium
Op dinsdag 11 en woensdag 12 mei is het Facultair Symposium met het thema "Discovering Music"! Vorig jaar kon het wegens de lockdown niet doorgaan, maar dit jaar gelukkig wel! …
Alumniamo! Online career event
Waarschijnlijk is het een vraag die vaak door je hoofd spookt: Waar kan ik na mijn studie Italiaans terecht? Op vrijdag 21 mei hopen we jullie daarop het antwoord te …
Tentamenborrel | GEANNULEERD
Helaas moeten we vanwege het matige weer de borrel wederom annuleren. Het plan is nu om ergens in augustus een borrel te organiseren, meer informatie hierover volgt nog. Na weken …
Buon Appetito! Lezing 3
Aangezien onze bestuursnaam ‘I Mangioni’ is, hebben we besloten om een aantal lezingen te organiseren waarin we de invloed van de Italiaanse keuken over de wereld, haar populariteit en de …